Francisca va canta pentru Gerard Butler!

IMG_8660

Costas Mandylor, star al seriei horror “Saw”, se va căsători în Bucureşti, în toamna acestui an, iar printre invitaţii la nuntă se va număra un bun prieten al actorului australian, starul scoţian Gerard Butler.

Actorul greco-australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile din seria “Saw”, dar şi pentru apariţiile din “Legământul/ The Pledge” (2001), de Sean Penn, şi din serialul de televiziune “Al şaptelea cer/ 7th Heaven”, a ales să se căsătorească la Bucureşti, după ce a petrecut mai multe zile în România, fiind invitat special la gala Superkombat World Grand Prix, care s-a desfăşurat vineri, la Constanţa.

“A fost o gala minunata. Toţi cei de aici s-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente. Am mancat traditional, am petrecut in club, am fost la plaja la Crema in Mamaia si apoi la gala, unde Show-ul a fost incredibil, luptatorii senzationali si artista Francisca a cantat divin. Poate o sa imi cante si la nunta mea’’

In cadrul galei Francisca a interpretat piesa „Piatra de pe inimă”, în colaborare cu UDDI, piesă care aproape a ajuns la 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Se pare ca aceasta va canta la nunta lui Costas si pentru Gerard Butler.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.