Connect
To Top

Fly Project din nou pe sticla

fly_project_1_mare.jpgTudor si Dan au terminat filmarile pentru clipul celui de al doilea single de pe albumul "K Tinne". Piesa se numeste "Tasha" si este prima in limba engleza din cariera Fly Project. Spre deosebire de hiturile precedente ale baietilor "Tasha" este o piesa cu un sound usor underground, locatia aleasa de echipa pentru videoclip fiind in ton cu piesa.

Regizorul este Tom Boxer, un bun prieten al baietilor, cel care a s-a ocupat si de clipul primului single, K Tinne. Camera cu care a fost filmat clipul este una foarte performanta si costa aproape 100.000 de dolari, filmeaza in format HD si trage 60 de cadre pe secunda. E acelasi tip de camera cu care a fost filmat si "Star Wars" si multe alte filme celebre de la Hollywood.

La filmari Tudor si Dan nu au fost scutiti de peripetii. Tudor a tinut foarte mult ca look-ul lui la acest videoclip sa fie unul de exceptie insa a fost "sabotat" in ultima clipa de catre un stilist. Acesta l-a tuns foarte urat si Tudor a trebuit sa stea pe tot parcursul filmarilor cu sapca in cap, pentru a nu se face ras.

Dupa ce ne-au facut cunostinta cu Raisa baietii de la Fly Project ne propun o noua prietena pentru noptile lungi de iarna, "Tasha" al doilea single de pe albumul K Tinne.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...