Florin Vasilica organizeaza turneu national in memoria tatalui sau, Liviu Vasilica, la 10 ani de la moartea acestuia (galerie foto)

Florin Vasilica

Liviu Vasilica a fost artistul care a revoluționat muzica populară de la noi, in randul oricarui ascultator. Indiferent de varsta, multi dintre noi am fredonat celebrele piese “Hai, hai cu trasioara” sau “Marine la nunta ta”.

De aceasta data, Florin Vasilica, fiul regretatului cantaret, va organiza un turneu national, “In memoriam, Liviu Vasilica”, cu ocazia implinirii a 10 ani, de la moartea tatalui sau.

“Am lansat initiativa unui turneu national “In Memoriam Liviu Vasilica” din dorinta de a-l omagia pe tatal meu asa cum se cuvine. Acum, am considerat ca este momentul sa pornim intr-un astfel de turneu oficial pentru ca, in curand, se vor implini 10 ani de cand tata nu mai este printre noi. Tot ceea ce fac este in amintirea tatalui meu, regretatul Liviu Vasilica…. Sa nu uitam ca cei plecati dintre noi privesc de acolo, din umbra, calauzind mai departe pasii nostri.”

Pentru ca amintirea lui Liviu Vasilica sa fie inca vie, Florin a creat si o pagina de facebook, a turneului (In memoriam Liviu Vasilica), acolo unde a primit reactii pozitive si chiar propuneri de a veni cu acest turneu si in orasele indepartate ale tarii.

“Ma bucur ca muzica tatalui meu este ceruta in multe colturi ale tarii, din Moldova pana in Banat, iar in prima zi, de cand am creat o pagina de Facebook *In memoriam Liviu Vasilica*, am primit, rapid, solicitari din partea multor primarii si consililii judetene. Asta ma face sa cred ca turneul va fi un adevarat succes, asa cum si l-a dorit tata.”

Vor mai concerta Paula Seling, Carmen Radulescu, Eusebiu Gafita si Denisa Trofin.
Special pentru acest eveniment, Paula Seling va canta cu Florin Vasilica piese din repertoriul lui Liviu Vasilica, la care cei doi lucreaza intens. Artista si-a pregatit, de asemenea, si mai multe tinute cu traditie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.