Florin Grozea, Dana Dorian si Avi Cicirean – profesori pentru tinerii artisti la Tabara de Muzica DeMoga

blank

Florin Grozea - Tabara de Muzica Alba Iulia 2014

La cea de-a doua ediție a Taberei de Muzică organizate de Marius Moga au luat parte peste 70 de artisti. Alături de vedete (What’s Up, Kamelia și George Hora, Liviu Teodorescu, Adda, Narcotic Sound, Alessia etc.) au fost prezenți și tineri compozitori adunați de echipa DeMoga printr-o preselecție pe Facebook. În cele 7 zile de Tabără s-au compus zeci de melodii, s-au legat prietenii dar s-a și învățat!

Mai mulți profesioniști cu experiență din industria muzicală au fost prezenți pentru a face cursuri și workshop-uri artiștilor prezenți: Dana Dorian, supranumită și “mama vocilor”, a ținut un workshop de canto si improvizatie scenică; Monica Eugeniu a susținut un curs de life coach; Anca Lupeș a vorbit despre contracte, organizarea de evenimente; Avi Cicirean (Creative Director la Radio ZU) a vorbit despre branding și emoție în muzică.

Florin Grozea a avut un curs de Strategie și Promovare Online foarte apreciat de artiștii prezenți, discuțiile întinzându-se pe mai multe ore! Florin are o experiență extinsă în mediul online fiind primul artist-blogger din România (din 2006) și fondatorul primului site legal cu muzică gratuită (2007). Anul trecut, Florin Grozea a lansat prima carte de specialitate din industria muzicală, intitulată “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, o carte dedicată în special tinerilor care vor să se lanseze în muzică.

Florin Grozea:
“Sunt chemat deseori la conferințe și workshop-uri pentru a vorbi despre mediul online, blogging, strategii digitale, dar este în special o bucurie pentru mine să vorbesc în fața artiștilor și compozitorilor, în fața colegilor mei. Anul trecut am vorbit la Tabăra de Muzică de la Păltiniș despre oportunitățile online pe care le are un artist, dar anul acesta am putut vorbi chiar de rezultatele palpabile pe care artiștii le pot obține folosind o strategie digitală. Am adus la Alba Iulia cifrele obținute de agenția mea digitală care se ocupă de promovarea online a artiștilor, arătând foarte clar rezultatele pe care le poți obține la artiști precum Deepcentral, Alb Negru, Aylin Cadir, Voltaj.”

“Tabara asta nu este doar despre note, e despre viata, e despre cum vrei sa te hotaresti ca vrei sa reusesti si chiar daca cazi te ridici si incerci din nou trebuie sa reusesti”, explică Marius Moga.

In “Tabara de muzica 2” s-au schitat in jur de 20 piese, care isi asteapta finalizarea in studiourile DeMoga Music de la Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.