Fish Eye FEST 2 a sfidat vremea din Vama Veche!

_DSC4355

Deși prognoza meteo nu a fost una favorabilă pentru stațiunea Vama Veche în weekend-ul 3-4 iulie, Fish Eye FEST 2 a sfidat toate avertizările meteorologice și a alungat norii pentru ca oamenii frumoși din Vamă să se bucure în liniște de o nouă ediție incendiară!

 

Din nou, mii de oameni au luat parte la Festivalul de Artă și Pescuit, unic în România, care s-a bucurat de soare pe timpul celor două zile în care o mulțime de activități interactive s-au desfășurat pe plaja din Vama Veche.

Workshop-uri inedite, teatru în aer liber, statui vivante, proiecții de filme, concursuri acvatice, zone de relaxare, zone de sport, un beach bar original și un line-up de excepție au constituit ingredientele perfecte pentru ca Fish Eye FEST 2 să fie un festival despre care să se vorbească mult timp de acum înainte.

GOLAN, Travka, Yelllow, The Amsterdams și alte trupe de renume au încins și mai tare atmosfera din Vamă, iar cireașa de pe tort au reprezentat-o băieții de la Zdob și Zdub, care au oferit spectatorilor un show de excepție!

Și pentru că fotografiile vorbesc de la sine, vă invităm să accesați pagina oficială de Facebook a festivalului, www.facebook.com/FishEyeFest, unde vă așteaptă un album în care imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Și nu uitați! Ne vedem data viitoare, la o nouă ediție incendiară!
Fish Eye FEST este un eveniment organizat de către Asociația Ad Patres

Despre Asociația Ad Patres
Din 2010, Asociația Ad Patres contribuie la dezvoltarea societății civile prin elaborarea și implementarea de proiecte, programe și strategii în domeniul cultural. Credem în necesitatea reconstrucției identității locale, luptăm pentru întărirea capitalului social la nivel local, vrem să dezvoltăm capacitatea de comunicare a societății civile și noi mecanisme de transfer de cunoștințe pentru a crea o cultură de rețea la nivelul societății civile. Din punct de vedere al impactului produs la nivel comunitar, cel mai reprezentativ proiect al asociatiei îl reprezinta lansarea albumului CONSTANȚA REMEMBER 1895 – 1945, ce reconstitue din imagini chipul Constantei de altădată, www.constanta-remeber.ro

Fish Eye FEST este un proiect co-finanțat prin Programul Operațional de Pescuit 2007-2013.

www.fisheyefest.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.