“Filosofia sexului”, cartea vanduta inainte de relansare a celui mai citit blogger Radu F. Constantinescu

radu f constantinescu

Radu F. Constantinescu intra in categoria celor mai apreciati, indragiti , criticati si invidiati bloggeri din Romania. Desi se recomanda ca DJ din secolul trecut, cifrele ii afirma performanta ravnita de multi autori, de cel mai citit “scriitor online”. Cartea “Filosofia sexului” s-a dovedit a fi un adevarat fenomen editorial prin vanzarile online spectaculoase.

 Relansarea cartii a avut loc ieri, 10 iulie in Kulturhaus, clubul in care a mixat mult timp inainte sa accepte provocarea unui job din media, in fata unui public numeros: cititori, bloggeri, jurnalisti, pe scurt numai prieteni. Asa cum probabil era de asteptat nu a existat un speech pregatit cu ore intregi acasa si recitat doar pentru a impresiona multimea. Oricum,  1000 de exemplare au fost epuizate in mai putin de 24 de ore de la anuntarea precomenzii, urmand un al doilea , apoi un al treilea tiraj. Concluzia peste 4000 de carti au ajuns la destinatarii nerabdatori cu autografele autorului.

A doua editie a cartii” Filosofia sexului” a aparut la o distanta de sapte ani de prima editiei, la aceeasi editura Curtea Veche.

Povesti despre cele mai romantice lucruri pe care le poate face un barbat pentru o femeie, prieteni adevarati care te cearta intre patru ochi si nu in vazul lumii, peripetii prin tara, cele mai bune texte publicate pe site, oameni care i-au fost alaturi neconditionat si bineinteles Muza au fost subiectele intalnirii. Bineinteles nu a putut lipsi sesiunea de autografe pentru cei care si-au procurat cartea din sala si surpriza serii: un after party cu muzica de calitate mixata de insusi Radu.

Misterul creat in jurul initialei “F”   a fost dezvaluit, cu ceva emotie in glas as putea spune. Radu este numele pe care tatal autorului si l-a dorit pentru fiul sau, iar Florin este cel dorit de mama sa. De aici vine numele sinonim cu succesul de Radu F. Constantinescu.

radu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.