Festivitatea de premiere 2015 a Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”

Anul 2015 a fost unul foarte competitiv pentru participantii la Campionatul National de Turism Sporitv “Stafeta Muntilor”, cu aceasta ocazie fiind organizate 9 etape la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atat din Romania cat si din afara tarii.

Campionatul National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor” este o competitie de turism sportiv, organizata la nivel national / international ce are drept scop crearea cadrului organizatoric si competitional in vederea dezvoltarii unor relatii durabile, in baza principiilor eco-turistice-sportive si de protectie a mediului.
Participantii au vizitat noua zone spectaculoase din Romania : Muntii Macin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parang, Muntii Capatanii, Muntii Bucegi, Muntii Fagaras, Muntii Cozia, Masivul Siriu, Muntii Piatra Craiului unde s-au intrecut in diverse probe montane concurand la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite.
Pentru ca fiecare campionat trebuie sa aiba si o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an impreuna cu cluburile organizatoare, cat si cu cele care au participat anul acesta va invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE TURISM SPORITV “STAFETA MUNTILOR” , festivitate care va avea loc in perioada 6-8 Noiembrie 2015 in statiunea Calimanesti – Caciulata din judetul Valcea, Hotel Căciulata.
Va asteptam pentru a-i aplauda, felicita si premia pe cei mai merituosi dintre noi, dar si pentru a ne intrece in probe ce vor evidentia creativitatea si voia buna!
Pentru ca in fiecare an exista si un bal mascat, anul acesta am decis sa dam o tema balului nostru si aceasta va fi: Port traditional romanesc. Cei sositi la festivitate vor purta costume corespunzatoare temei.
Puteti afla mai multe despre acest campionat accesand site-ul www.stafetamuntilor.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.