Ferry Corsten despre Amsterdam Dance Event

Vei fi gazda evenimentului de la Amsterdam ,in acest an.Spune-ne putin despre asta si despre cum ai decis sa te implici din ce in ce mai mult.

Da,voi colabora cu Buma Stemra care este este organizatia drepturilor de autor din Olanda si care este si sponsorul principal al Amsterdam Dance Event(ADE).sunt un fan al acestei organizatii pentru ca protejeaza foarte bine drepturile de autor ale artistilor olandezi mai ales,mai ales pe plan international.Am participat regulat la editiile ADE din ultimii anii fie in programul de zi fie in cel de noapte.ADE este un prilej minunat pentru a lega contacte cu producatorii sau cu casele de  discuri;ofera intr-adevar oportunitatea de a face afaceri.

De ce crezi ca ADE este un eveniment atat de important pentru industria muzicii?

Pentru ca iti ofera sansa sa intalnesti multe contacte pe care nu le stii decat de la telefon sau de pe internet,si cu care poate nu te-ai intalnit inca fata in fata.

Unde te vom putea vedea mixand in timpul ADE si la ce sa ne asteptam de la set-ul tau?

Anul acesta o voi lua mai usor si nu voi face programul de seara.Sunt ocupat cu pregatirea unui alt eveniment in colaborare cu UDC (Dance Valley) care se numeste ‘Full on Ferry’si care va avea loc la o saptamana dupa ADE.

Ce impact crezi ca are ADE asupra industriei muzicale?

In timp ce alte festivaluri au reprezentat doar distractie,Amsterdam Dance Event ofera si distractie,dar in aceiasi masura iti da posibilitatea de a face si afaceri.

Ce sfaturi le dai celor care vin pentru prima data la acest gen de eveniment?

Daca vei merge in calitate de producator,cu siguranta trebuie sa fii acolo in a treia zi, destinata special producatorilor.De asemeni,e bine sa verifice lista cu delegatii si cu companiile de contact care se afla pe website-ul ADE.Sa nu uite sa aduca si repertoriile pentru a le prezenta caselor de productie.

Multi dintre cei mai mari dj din lume provin din Olanda.Ce crezi ca ii face pe dj olandezi atat de buni si plini de succes?

Pentru ca sunt din Olanda?wink

Tu esti si un producator respectat.Vei lansa anul acesta vreo productie proprie sau vei crea vreun mix special?

Da,am lansat doua single-uri anul asta.Primul se numeste’Beautiful”si face parte de pe albumul meu”L.E.F.” si o melodie noua,”Brain Box”(cunoscuta in Olanda si ca”The Race”)Am lansat de asemenea si doua compilatii.‘Passport United States of America’ si ‘Dance Valley 2007’.

La ce altceva sa ne mai asteptam din partea lui Ferry Corsten in 2007?

Ei bine,2007 e aproape de final,dar pe langa faptul ca voi organiza evenimentul”Full on Ferry” pe 27 octombrie in Rotterdam,voi sta mai mult in studio pentru a lucra la urmatorul meu album.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.