Connect
To Top

Feeric s-a încheiat în salve de tun – video –

Prima ediție a Feeric Fashion Days Alba Iulia s-a încheiat aseară în salve de tun, cu ceremonialul schimbării gărzii cetății, în aplauzele sutelor de spectatori adunați să vadă cel mai important eveniment de modă găzduit de orașul Alba Iulia.

FFD Alba Iulia 2014 -¬ dragos dumitru (12)FFD Alba Iulia 2014 -¬ dragos dumitru (12)FFD Alba Iulia 2014 -¬ dragos dumitru (12)Ultima zi de festival a debutat cu o nouă prezentare a unui designer originar din Alba Iulia. Purtând numele cetății, Iulia Manciulea Tileagă a pus în scenă o prezentare de o geometrie perfectă pe lungul pod de lemn al Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina. Apoi, spectacolul s-a mutat în cealaltă parte a cetății, pe pasarela amenajată la Poarta III. Cinci designeri au prezentat noi colecții în ropote de aplauze și spre încântarea privitorilor. „În primul rând trebuie să vă mulțumesc tuturor celor prezenți pentru că ați dat valoare acestui proiect și ne determinați să continuăm să facem Feeric Fashion Days la Alba Iulia. Mulțumesc foarte mult Primăriei Alba Iulia și domnului primar Mircea Hava pentru că ne-au găzduit și ne-au susținut în realizarea acestui proiect”, a declarat Mitichi, producătorul acestui festival, la finalul serii de Gală din cetatea Alba Carolina.


Pe pasarela de la Poarta a III-a și-au prezentat creațiile, în a doua seară de gală, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Lany`s, Anca Stănilă și Adina Buzatu. „Feeric Fashion Days este organizat excepțional, sunt uimită de fiecare dată că se poate organiza un show de asemenea dimensiune. Îmi place foarte mult și deja l-am trecut în agenda mea de anul viitor”, spunea Adina Buzatu la finalul prezentării sale de pe pasarela din cetate.
Prima ediție a Feeric Fashion Days Alba Iulia s-a încheiat cu spectaculosul schimb al gărzii din cetate, cu cai, costume de epocă, muschete și salve de tun.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia.

Parteneri: Boromir, Kessler, Gavroche
Eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...