24.00 – Far East Underground

DJ Hideo - Japan

DJ Hideo - Japan

S-a născut în zona centrală a oraşului-Yokohama, Japonia, în 1976. În 1998, si-a inceput cariera ca DJ House. În 1999, el a proiectat şi a deschis propriul bar numit “Sound Community DUB”.

Principalul motiv pentru care a deschis DUB este de a intruchipa obsesia lui pentru acustica clara, calda şi sofisticata. Acesta a fost primul său pas pentru a face numele Hideo cunoscut ca pe scena japonez de clubbing. În 2005, el si-a creeat propriul sistem de sunet numit “KAMOME Sound System” construit strict pentru muzica de club.

Stilul sau are un groove puternic şi melodia te captiveaza şi aduce mereu impresii vii. El este cu siguranta din următorul nivel“.

Datorită reputaţiei mari şi reacţiilor entuziaste de pe ringul de dans., el a fost recunoscut ca DJ-ul de top pe scena underground japoneză. În 2007, el a avut primul turneu la Londra şi a fondat o companie de muzică “KAMOME Sound Works Co., Ltd.” a carui presedinte este. În anul următor, 2008, pleaca in turneu în Australia.

DJ Hideo a început să compună piese originale, iar in 2012, Biroul de Arta din Yokohama l-a numit cel mai notabil artist local. Aflat in vizita in Romania, incepe colaborarea cu Radio DEEA si cu Underground Romanian Sound.

Pe DJ Hideo il puteti asculta live in fiecare joi de la orele 24.00 in cadrul emisiunii Far East Underground.

1524750_738339282845418_121176254_n

KAMOME SOUND SYSTEM just launched party at Nishi-shinjuku “LOUVER”. It is linked with “Far east underground” , radio program for Romanian radio station “Radio DEEA”. Is going to be held with various artists from domestic and overseas and live-broadcasted worldwidely on the program based on its concepts is global transmission of underground music from Japan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.