Exit Festival dezvăluie line-up-ul complet de muzică electronică pentru 2024

EXIT STARSEEDS CONSTELLATION. Foto Exit Festival

Exit Festival a dezvăluit programul complet de muzică electronică pentru evenimentul din acest an, care va avea loc în perioada 10-14 iulie în Cetatea Petrovaradin din Novi Sad. ARTBAT, Argy și Vintage Culture sunt printre ultimele nume anunțate pentru festivalul de luna viitoare.

În râvnita Dance Arena vor intra nume noi: ARTBAT, Avantika, Lanna și Human Rias, alături de Vintage Culture și Argy, care vor merge pentru prima dată în b2b. Aceștia se alătură actelor anunțate anterior, printre care Carl Cox, cu un set hibrid de trei ore, Bonobo (DJ), Black Coffee, Steve Angello, Sama’ Abdulhadi, Franky Wah, Carlita, Barry Can’t Swim, Kenya Grace, Rudimental și mulți alții.

Pe cea de-a doua cea mai mare scenă de muzică electronică a festivalului – NSNS în aer liber – Sara Landry își va face debutul la Exit Festival, urmată de Helena Hauff, Oguz, Yotto, Supergloss, Cassie Raptor, Estella Boersma, Francis Mercier și mulți alții pe tot parcursul weekendului.

Ediția din acest an a fost supranumită EXIT Starseeds, cu sloganul „Awakening Our Superpowers Together” (Trezirea împreună a superputerilor noastre), și va găzdui în total peste 1.000 de artiști pe cele 40 de scene și zone de festival.

„Suntem mândri să prezentăm una dintre cele mai bune ediții de muzică electronică de până acum”, a declarat fondatorul și directorul EXIT, Dušan Kovačević. „În fiecare an, ridicăm atât line-up-ul, cât și producția la un nivel superior, astfel încât ne justificăm reputația de a fi cel mai important ring de dans din lume.”

Ultimele bilete pentru Exit Festival 2024 sunt disponibile aici (https://www.exitfest.org/en/tickets), începând de la 95 de euro plus taxe de rezervare.

Sursa: https://djmag.com/news/exit-festival-reveals-full-electronic-music-line-2024

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.