EXCLUSIV Interviu Miryam: “Imi doresc foarte mult ca muzica mea sa ajunga la sufletele oamenilor”

Coperta 10 vieti

Miryam a fost etichetata drept noua bomba sexy din muzica romaneasca. Noul ei single, “10 vieti” a primit un feedback foarte bun din partea publicului, si de aceea, ne-am gandit ca vreti sa aflati mai multe despre sexoasa blonda, realizand astfel, un interviu cu ea.

Cum ti-a venit inspiratia pentru numele “Miryam”?
Miryam vine de la Mariam, care este de fapt numele meu adevarat si acesta mi-a fost dat dupa Fecioara Maria.In limba araba se spune Mariam al azra (Fecioara Maria)

Ce stil o defineste pe Miryam?
Am cantat de-a lungul timpului foarte mult si cred ca am abordat fiecare stil. Prefer sa cred ca reusesc sa adaptez stilul meu la ceea ce trebuie.

Foarte multe publicatii au fost impresionate de lookul tau fresh si te-au comparat cu Alexandra Stan si Inna. Cum ti se pare aceasta comparatie?
Atat Alexandra cat si Ina sunt artiste foarte dragi mie ,pe care le respect pentru tot ce au realizat si nu pot decat sa ma bucur ca sunt comparata cu
ele.In schimb mie nu mi se pare ca exista vreo asemanare, poate doar cu Alexandra ca suntem blonde amandoua .

Piesa “10 vieti” a primit un feedback foarte bun. Ce ne poti spune despre ea?
Piesa “10 vieti” este realizată de FullBoss Studio am lansat-o impreuna cu un lyric video dragut la fel de fresh ca si melodia.Am inceput promovarea pe tv si intr adevar am avut un feedback foarte bun. In primele 3 saptamani am avut 200.000 de vizualizari pe youtube ceea ce inseamna ca a fost ascultata de foarte
multi oameni si asta ma face foarte fericita…

Ai multe concerte. Cum este show-ul lui Miryam?
Da…. Am si concerte si multe evenimente private iar pe aceasta cale multumesc tuturor celor care ma apreciaza si imi ofera ocazia de a canta in fata atator oameni. Show-ul meu este…. zic eu…, foarte interesant. Include atat coveruri cat si piese ale mele pe care le cant in totalitate live, dansatori, sunetist, luminist, un show de artificii…. intreaga echipa este intotdeauna prezenta pentru ca show-ul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cum te mentii in forma?
In primul rand incerc sa am o atitudine pozitiva in orice fac ,sa mananc cat mai sanatos (de aceea am devenit vegetariana),recunosc ca dulciurile nu mi sunt prietene foarte bune si bineinteles cand am timp liber merg la sala. Ma gandesc serios si la niste sedinte de yoga.

Ce iti place sa faci in timpul liber?
In timpul liber sun gasca de fete si iesim la shopping prin malluri,e foarte relaxant pentru mine.

Care este visul tau cel mai mare?
Imi doresc foarte mult ca muzica mea sa ajunga la sufletele oamenilor ,sa le transmit sentimente frumoase si bunastare

Cu ce artist consacrat din showbiz ti-ar placea un feat si de ce?
Mi-ar placea sa fac un duet cu Florin Ristei…. poate la Eurovision.

Un mesaj pentru Radio Deea?
Va multumesc mult pentru sustinere si va doresc cat mai multe realizari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.