Ewan Pearson mixeaza pentru Kompakt Records

We Are Proud Of Our Choices - over album with red roses on a bed

Ewan a ales sa lucreze pentru compilatia Kompakt, pe care o va intitula "We Are Proud Of Our Choices". Pentru acest album mixat, Pearson a ales piese melodioase, din genul tech-house, semnate de Neville Watson, Lusine, John Talabot, Hot Natured, Taron Trekka si Wah Chu Ku.

We Are Proud Of Our Choices tracklisting:

 1. Lemonade – Bliss Out (Gold Panda Remix) / Pitch And Hold – We      Have Come To Bless Dave Smith
 2. A Ldric – Birds On Tree
 3. Rmnvn – Uno
 4. Lusine – Cirrus
 5. Wah Chu Ku – T Times Too
 6. Yukihiro Fukotomi / Foog – Open Our Eyes
 7. Neville Watson – Full Flight
 8. Taron-Trekka – Shiroi
 9. Hot Natured – Equilibrium
10. DXR – Faderpushing Sunday
11. Yosa – Margaret
12. Gregor Tresher – The Life Wire (Petar Dundov Variation)
13. Xenia Beliayeva – Analog Effekt
14. Chris Fortier – Sunday Is A Travel Day (Ink & Needle’s Skybed      Remix)
15. Al Usher – Silverhum (John Talabot’s Wilderness Remix)
16. B.D.I. – City & Industry (World Balloon Dub Mix)
17. Little Dragon – Fortune (World Of Apples’ Cosmic Edit)
18. Bot’ox – Blue Steel

Kompakt va lansa compilatia "We Are Proud Of Our Choices", mixata de Ewan Pearson pe data de 15 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.