To Top

Euphonic Records a lansat Positive Ways 5

positive_ways_5.jpgArtistul trance de origine germana, Ronski Speed AKA Ronny Schneider, a semnat o colaborare cu Euphonic Records cu care a lansat compilatia "Positive Ways 5".
Albumul contine o serie de piese ala lui Ronski, care nu au fost lansate in mod oficial, dar si piese aparute sub diverse proiecte precum Sun Decade.

Incepand cu anul 2003 Ronski Speed a lucrat cu artisti consacrati:
Armin van Buuren, Binary Finary, Andy Moor, Markus Schulz, ATB, Above & Beyond, Kyau & Albert, DJ Tatana, Aly & Fila, DT8 Project, Miro si Goldenscan.





Positive Ways 5 Tracklisting:

 1. Ronski Speed – Cubik 84 (Intro Mix)
 2. Refracture vs. Yenn – Glows (Original Mix)
 3. Marc Marberg with Kyau & Albert – Grrreat (Original Mix)
 4. Lifeserzh – Balsis (Ronski Speed’s Positive Ways Mix)
 5. Ronski Speed ft Sir Adrian – Clear Your Mind (Extended     Version)
 6. Cressida – Never Mind (Victor Dinaire & Bissen Remix)
 7. Ronski Speed ft Ana – The Deep Devine (Gareth Emery Remix +     Acapella)
 8. Stoneface & Terminal – St Francis Foley (Club Mix)
 9. Ronski Speed pres Sun Decade ft Emma Hewitt – Lasting Light
10. Ronski Speed – Something Happened On The Way To Heaven (7     Skies Remix)
11. Kyau & Albert – Be There 4 U (Rafael Frost Remix)
12. RST & Patrick Devere – Chrystal Rain (Ronski Speed’s Positive     Ways Mix)
13. Ronski Speed – Aural Slave (Thomas Datt Remix)
14. Ronski Speed – Evapor8 (Odonbat Remix)
15. Mirco De Govia – Catching Light (Ronski Speed’s Positive Ways     Rework)

Euphonic Records a lansat "Positive Ways 5" cu Ronski Speed pe data de 30 septembrie 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...