To Top

Erol Alkan pregateste lansarea Another Bugged Out Mix – Another Bugged In Selection


Another Bugged Out Mix by Erol AlkanBritanicul Erol Alkan a realizat o selectie impresionanta, compilata pe doua discuri, noul volum urmand sa se intituleze “Another Bugged Out Mix / Another Bugged In Selection”.

Celebra compilatie in serie a oferit fanilor volume mixate de meri nume din muzica electronica, cum ar fi Miss Kittin sau Felix Da Housecat. 

Alkan a ales sa faca un mix in care a inclus cele mai cunoscute aparitii din genuri ca house, electro sau indie. Cele doua discuri au acelasi format ca volumele precedente, primul propune piese de club, al doilea fiind down tempo.







Another Bugged Out Mix / Another Bugged In Selection – tracklisting:


Disc 1: Bugged Out


 1. Smith n Hack – To Our Disco Friends

 2. Ron Hardy – Sensation (Obi Blanch edit)

 3. In Flagranti -Gridlock

 4. Seaside Houz Boyz -From A Man’s Journal

 5. Umba -Concussion

 6. Jimmy Edgar – This One’s For The Children

 7. Model 500 – No UFO’s (D-Mix)

 8. Unovidual & Tara Cross – Comme Je Suis (Based in the Sling & Samo mix)

 9. Agoria feat. Carl Craig & La Scalars – Speechless (Gesaffelstein Remix)

10. T.S.O.S. – Over And Over

11. Scuba – Never

12. Secondo – Discombabulate

13. Amin Peck – Girls On Me

14. N.Y. House’n Authority – Ravenswood House

15. Jared Wilson – Let Your Body Make Your Body

16. Factory Floor – Two Different Ways

17. Children Of The Night – It’s A Trip (Mike Hitman Wilson’s Mix)

18. Gingy & Bordello – Body Acid (KiNK’s on Acid Remix)

19. Spandex – The Bull (Erol Alkan Rework)

20. Kölsch – Opa

21. Connan Mockasin – Forever Dolphin Love (Erol Alkan Rework Version 2)


Disc 2: Bugged In


 1. Jan Hammer Group – Don’t You Know

 2. Matthew Herbert – Leipzig

 3. Bibio – All The Flowers

 4. Michael Head – Queen Matilda

 5. Adjagas – Mun Ja Mun (Instrumental)

 6. Gorky’s Zygotic Mynci – Miss Trudy

 7. Mickey Moonlight – We’ll Meet Again (Bugged In Mix)

 8. The Make Up – I Am Pentagon

 9. Dibidim – Badminton Bay

10. The Space Lady – Major Tom (Coming Home)

11. Jai Paul – Jasmine (Demo)

12. Margot – Voci Giaga

13. Chromatics – A Matter Of Time

14. Space Dimension Controller – The Love Quadrant

15. Robert Wyatt – At Last I Am Free

16. Walls – Gaberdine (Nathan Fake Ambient Version)

17. Buffalo Springfield – Expecting To Fly

18. Plush – Soaring and Boring


!K7 va lansa “Another Bugged Out Mix / Another Bugged In Selection” pe data de 4 septembrie 2012. 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...