23.00 – Energy Sessions

energy_session.png
energy_session.png
DISCONTINUED!

clauss_kundi_-_energy_session_dj.jpgPe scena Clauss Kundi!!! Cu toate astea acasa este inca strigat Claudiu Stefan.Primul contact cu muzica electronica l-a avut prin ’94 cand nu rata nici o editie a emisiunii MTV Party Zone, care la vremea respectiva era cea mai buna din Europa (pe care o puteam vedea noi la TV). In 1996 debuteaza cu prima sa emisiune radio – in sfarsit putea sa mixeze! Asta se intimpla evident la un post de radio: Radio Mediterana mai exact. Treptat gusturile sale muzicale s-au conturat mai bine si o data cu ele a inceput sa “savureze’ ideea de a deveni DJ.

Cea mai recenta realizare ca si Dj este un Guest Mix de 1 ora pentru postul de radio VONYC, al cunoscutului DJ Paul Van Dyk (idolul lui Kundi in materie de muzica electronica).

Cam asta ar fi povestea prescurtata a istoriei Dj-iului Energy Sessions, Clauss Kundi, dar cum la un moment dat si prezentul si viitorul vor fi istorie va asteptam pentru urmatoarele file de poveste aici la Radio Deea. Hai online joi de 20.00 la 22.00 sa te energizezi pe muzica lui Clauss Kundi!

Pentru ca ti-a placut emisiunea , si ai dorit ca tu sa o asculti oricand si la orice ora , poti de acum intra pe http://energysessions.blogspot.com si astfel vei putea downloada emisiunea Energy Sessions ce se transmite la Radio DEEA in fiecare seara de joi de la 23.00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.