Emerson Todd lanseaza prima compilatie din cariera

Emerson Todd - Electric mix album cover

EQ Recordings a semnat un parteneriat cu Emerson Todd, cu care va lansa compilatia in serie "Electric" ajunsa la al cincilea volum.
Pentru acest album, Emerson a facut o selectie de piese semnate Oxia & Nicolas Masseyeff, DJ Sneak, Gavin Herlihy, Mountain People, Guy Gerber si Robert Dietz.

Electric tracklisting:

 1. Emerson Todd – Counterpoint
 2. Salvatore Freda & Michel Cleis – Sassicaia
 3. Doomwork – Fresh
 4. Babak Shayan – Snake in the Grass feat. Strict Border
 5. Oxia & Nicolas Masseyeff – Trying Out
 6. Jonas Kopp – Deliric
 7. The Mountain People – 008.3
 8. DJ Sneak – Bongosonic
 9. Emerson Todd – Jacob
10. Wash – The Junkies
11. Guy Gerber – Sugar Cane
12. Robert Dietz – Klondike
13. Strict Border – White Trumpet (Android Cartel Remix)
14. Gavin Herlihy – Train Dodging
15. ADF – Perugia
16. Android Cartel – Return of the Saint (Alan Fitzpatrick Remix)
17. Rampa – Wife

EQ Recordings va lansa Electric 05: Emerson Todd, pe data de 11 decembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.