EDM Revolution in Cluj Napoca

THE MANAGER & PASOVSKI V singurii DJ/Producatori romani de la SPINNIN’ RECORDS ajung pe 22 Mai în Cluj-Napoca!

resize-POSTER---EDM-Revolution---Cluj-Napoca---22-Mai-2015EDM Generation & EDM Romania vă pregatește o noapte magica, unde te vei simți ca la un festival, vom creea special pentru tine un show AUDIO-VISUAL, o atmosfera incendiata de lumini, lasere, Co2 + multe alte surprize.
The Manager & Pascovski V este un duo în muzică electronică format din Mihai Dragu și Victor Pascovski, dj și producători românii, fiind cunoscuți ca cei mai activi promotori ai muzicii Electronice în țara lor.
Cei doi au făcut primul pas în anul 2013, reușind împreună să finalizeze un proiect important pentru ei, realizarea unul studio performant de producție muzicală.
La scurt timp cei doi au produs prima lor producție electro-house intitulată ARMED care s-a bucurat de un mare success prin semnarea ei cu faimoasa casă de discuri SPINNIN’ RECORDS.
Astfel, “ARMED” intrând în doar trei zile în topul – New Electronic Music – Top 10 Electro/Progressive Tracks” – Magnetic Magazine din Los Angeles, California – USA, pe poziția #4, alături de producători/DJ renumiți: Tiesto, Hardwell, Ummet Ozcan, Calvin Harris, Dannic, etc; fiind preluată și difuzată apoi de Electronic Global Radio din Paris, Fanța, și urcând apoi până pe poziția #26 în TOP 100 Beatport.
Cei doi primind suport si sprijin de la artiști de top ca: R3hab, Borgeous, Kenneth G, Team Bastian, Garmiani, Sikdope, DJ Amely, Antonio Giacca + mulți alții.
Printre producțiile proprii se găsesc și melodiile “Boomerang” ; “Flashback” ; “Freedom” ; “Challenge”
În anul 2014 după succesul răsunător obținut cu prima lor producție Electro-House – “Armed”, care le-a conferit accesul în topurile internaționale și semnarea unui contract de reprezentare cu celebrul label olandez SPINNIN’ RECORDS, cei doi tineri își lansează propria casă de discuri.
ARMED Recordings este noul label sub care echipa celor doi dj/producători dorește să se impună în industria muzicală autohtonă și internațională prin creații atractive și de bună calitate.
Sfârșitul anului 2014 aducând în echipa Armed Recordings titlul “Best Record Label of 2014” oferit de celebra publicație Magnetic Magazine din Los Angeles, California.
Ultimul lor release fiind “Challenge” si s-a bucurat de un alt succes la scurt timp de la lansare ajungand in top iTunes USA pe pozitia #40.

Al doilea invitat al nostru este DJ Hunay,unul dintre cei mai talantai Dj din Cluj-Napoca.
BILETE:
15 Ron – Bilet la intrare
10 Ron- Bilet in avans ( locatiile de unde se pot cumpara bilete in avans anuntam in curand )

Info&Rezervari: 0757853311

LOCATIE:
The SIN – Social Code Club
Cluj Napoca,Universitatii Nr.3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.