Duo-ul Ame mixeaza Fabric 42

Henrik Schwarz   Beyer si Wiedemann au descries acest release ca fiind ceva mai electronic, un sound experimental, pe care unii poate – l asteptau.
   Judecand dupa tracklist si facand o comparatie cu precedentul mix CD ai duo-ului, ne declaram de acord cu cei doi…




01. Linkwood – Hear The Sun                                                 
02. Even Tuell – Untitled B1
03. Minilogue & KAB – That’s A Nice Way To Give Me Feedback            Dixon
[Wighnomy Brothers Quintenzirkel Remikks]
04. Jens Zimmerman – Moddodblubbblub
xx. Moondog – Moondog Monologue
05. Mixworks – Berlin Dub
06. Armando – Don’t Take It [Thomos Edit]
07. STL – Something Is Raw
08. Edward Ft. Justus– Raw Structure
xx. Those Guys Ft Ras Baraka – An American Poem
09. 76-79 – Six Ten
10. Henrik Schwartz/Âme/Dixon – D.P.O.M.B [Version 1]
11. Matthew Styles – We Said Nothing
12. KB Project – The Symphony
13. Gowentgone – M.A.M. (Marcel Dettmann Remix)
xx. Broken Compass – Australiapella 2
14. LFO vs Fuse – Loop [Fuse Mix] – Plus 8

   “Fabric 42” va fi lansat pe 15 septembrie in Marea Britanie, iar in octombrie urmeaza sa apara in Statele Unite.


                                                   video: Ame – "Rej" (Original Version)








Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.