Don’t You Remember the Future albumul lui Jamie Jones.


Titlul albumului este "Don’t You Remember the Future" si va contine 12 piese, printre acestea fiind si "Summertime", la care a colaborat cu doi artisti norvegieni Ost & Kjex.
"Don’t You Remember The Future este o experienta personala in lumea sunetelor din muzica electronica", a declarat Jamie Jones. 


 1. Don’t You Remember The Future
 2. Mars
 3. Summertime feat. Ost & Kjex
 4. Deep in the Ghetto
 5. Half Human
 6. This Is How
 7. Sand Dunes
 8. Absolute Zero feat. Alison Mars
 9. Galactic Space Bar feat. The Egyptian Lover
10. Turning Tables
11. Belter
12. Mexico

video: Jamie Jones – Summertime

Crosstown Rebels va lansa albumul lui jamie Jones, Don’t You Remember the Future, pe data de 31 august 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.