Doina Ionescu vine la matinal cu surprize placute pentru ascultatorii Radio Deea

Doina Ionescu este o tanara actrita ce si-a descoperit pasiunea pentru teatru in urma cu 10 ani, moment in care a simtit ca Teatrul va juca un rol important in viata ei. Si exact asa s-a si intamplat.

10943026_1014482308580636_7724181980787854553_nIn momentul prezent conduce Scoala de Teatru Qfeel, “ un loc magic, unde totul este posibil” asa cum ii place de multe ori sa spuna. A infiintat Scoala de Teatru Qfeel in urma cu 6 ani, din dorinta de a oferi un spatiu unde oamenii sa isi poata lasa temerile la usa si unde sa se joace. Si cel mai important sa capete incredere in ei. Caci de aici pleaca totul, de la incredere. O data ce primul pas a fost facut, adica dorinta de a incerca ceva nou in timpul liber, prin care sa-si descopere si sa-si exploateze cat mai mult resursele creative interioare, un cursant va capata mai mult curaj. Curajul de a explora tehnicile teatrale in plan personal, dar si in viata profesionala. Ceilalti pasi vin de la sine, printr-un pic de efort individual si de echipa.

Doina este o persoana ce isi foloseste toata energia in proiecte frumoase si tot ceea ce face se invarte in jurul teatrului si dezvoltarii personale. Ca este vorba despre traininguri sau evenimente artistice, workshop-uri de public speaking sau improvizatie, pregatirea spectacolelor de teatru sau cursuri , timpul ei este dedicat celor care vor sa se auto-depaseasca. Pentru ca in final totul are sens atunci cand observam acea energie minunata pe care nu credeam ca o mai avem dupa un program extenuant la birou si care ne face sa ne simtim liberi, artisti, creatori, puternici si increzatori.
Motto: „Be Smart, Feel Free!”

Joi, 21 mai  ora 7 la Radio Deea , invitata speciala a lui Nechifor Petrut este directorul general al  Scoalii de Teatru Qfeel, Doina  Ionescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.