Connect
To Top

Dj Loopus si Dj Latam interviu live la Radio DEEA

     loopus.jpgIn aceasta seara de la ora 20.00,in studioul Radio Deea vor fi prezenti doi dintre cei mai buni dj de muzica trance,DJ Loopus(Italia) si Dj Latam.Nu pierdeti un interviu live cu cei doi dj,in exclusivitate la Radio DEEA.

Amandoi au o experienta muzicala de peste 10 ani, cantand initial electrojazz, iar din 1998 s-au orientat spre trance,potrivit unui comunicat transmis de Thrancians.La inceput Loopus a lansat piese la labeluri din toata lumea: Digital Psionics (Australia), Surreal Audio si Exogenic (Finlanda), ZMA, Devic Craft si Candyflip (Grecia), Flow (Portugalia), Resonoise (Anglia) si apoi primul album "Loopus In Fabula" lansat la labelul australian Demon Tea Records (2002). Al doilea album "Astrofunk" (2003) este lansat la propriul label al lui Matteo, Fabula Records.

     

 

In 2004 Matteo, ca DJ Loopus, lanseaza la propriul label impreuna cu DJ Styx compilatia "Ultrapop" care contine melodii selectate special de cei 2, ale unor artisti ca Antiscarp Warriors, Kiwa, polonezii de la Bigwigs, celebrii Eat Static, Sienis si Loopus in Fabula.

 

Parteneri: Hertza Computers si Duras

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...