Dj-iul si producatorul Valentino Kanzyani in Bucuresti

valentino_kanzyani.jpg

 

"Sa mixez este prima mea dragoste asa incat intotdeauna prefer sa fiu recunoscut ca Dj, insa dupa ce am petrecut atatia ani in studio pasiunea mea pentru productie a inceput sa creasca si in acest moment este placut sa fiu recunoscut si ca un bun producator. Sunt fericit sa primesc critici pozitive fara sa mai conteze daca sunt pentru seturile mele sau pentru munca de producator", a declarat Valentino Kanzyani intr-un interviu acordat site-ului beatfactor anul trecut. (beatfactor.ro)

Sunrise incepe anul de clubbing cu dreptul  sambata, 7 februarie, in Kristal Glam Club pentru a explora prima petrecere de proportii din acest an alaturi de Valentino Kanzyiani, artist ale carui seturi si productii au cucerit o lume intreaga.
Warm-up-ul va fi asigurat de Praslea, a carui tehnica impecabila si rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie. 2009 il va duce si in Moskova; una dintre cele mai importante confirmari pentru anul ce tocmai a sosit este celebrul club Robert Johnson din Frankfurt. Prima sa productie muzica tocmai a fost lansata pe [a:rpia:r] 05: Praslea – Jurnal de bord.

Gescu, cea mai noua aparitie in rosterul Sunrise. Chibzuit, meticulos si perseverent si-a dedicat atentia ultimului an, in totalitate, muzicii, fiind invitat la inceput de drum in Club Zebra – Bacau, Cocoloco, Session, Studio Martin – Bucuresti. Revelionul 09 il gaseste la Mash-up alaturi de Praslea, Kozo, Elcezere unde se remarca mai ales prin back 2 back-ul in 3 cu Bill Patrick si Kozo. Succes!

 

 

afis_-_valentino_kanzyani.jpg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.