DJ History prezinta noul proiect Trax 25 in ianuarie 2011

Trax 25 - DJ History Re-Edit Project, cover album

Trax 25 - DJ History Re-Edit Project, cover albumDJ History a oferit primele detalii despre noul proiect “Trax 25”, o compilatie in care vor fi prezentate piese ale unor artisti clasici, in varianta re-editata.
Casa de inregistrari Trax Records, din Chicago, a fost fondata in anul 1984 de Larry Sherman si Rachael Cain, aici fiind lansate productii house semnate de Virgo, DJ Pierre, Frankie Knuckles si Larry Heard. Trax Records a avaut o contributie majora si la dezvoltarea genului acid house, in anul 1988 a fost lansat compilatia “Acid Trax”.
Noul volum compilat a fost pregatit de Bill Brewster si Frank Broughton, autori ai celebrului succes de club “Last Night a DJ Saved My Life” si ai paginii oficiale de internet DJ History.
Volumul prezinta piese house si techno, lansate de Mark Broom, KiNK si John Daly, care a pregatit o varianta noua pentru Larry Heard, “Can You Feel It”. Pe acest disc apar si Greg Wilson, Leo Zero si JD Twitch de la Optimo.


Trax 25 – DJ History Re-Edit Project Disc 1:

1. Virgo 4 – Take Me Higher (Ray Mang Re-edit)
2. Farley “Jackmaster” Funk – Farley Knows House (PPF 03. Jack     For Daze Dub)
4. Frankie Knuckles – It’s A Cold Cold World (Hotel Motel     Re-edit)
5. Adonis – Rockin’ Down The House (Toby Tobias & 06. Hardway     Bros Re-edit)
6. Mr Fingers – Washing Machine (Swag’s Ariston Re-edit)
7. Master C&J – Dub Love (Mark Broom Re-touch)
8. Ralphi Rosario – You Used To Hold Me (Justin Harris Respectful     Redo)
9. Willie Wonka – What Is House (Andy Blake Re-edit)
10. Jack Frost – Clap Me (Kink Cover Version)
11. Jamie Principle – Waiting On My Angel (Leftside Wobble     Re-edit)

Trax 25 – DJ History Re-Edit Project Disc 2:

1. Virgo – R U Hot Enough (R&R&S Re-edit)
2. Jamie Principle – Baby Wants To Ride (Bubba & T.Bone’s Still     Believing Re-edit)
3. Kevin Irving – Children Of The Night (Disco Bloodbath Re-edit)
4. Mr Fingers – Can You Feel It (John Daly Re-edit)
5. Mr Lee – Pump Up Chicago (JD Twitch Re-edit)
6. Pierre’s Pfantasy Club – Fantasy Girl (Bleepfunk’s Acid     Sweatbox Remix)
7. Spanky – Acid Bass (Neville Watson Re-edit)
8. Ron Hardy – Sensation (Richard Sen Re-edit)
9. Robert Owns – Bring Down the Walls (Leo Zero Re-edit)
10. Adonis – No Way Back (Greg Wilson Re-edit)
11. Master C&J – Face It (Leftside Wobble Re-edit)

DJ History va lansa compilatia “Trax 25 – DJ History Re-Edit Project” pe data de 17 ianuarie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.