Dj Deep mixeaza volumul 3 al seriei City To City

City To City 3 - cover album

 "City to City 3" contine si piese din muzica techno europeana, semnate de artisti ca: Redshape, Frozen Border, Marcel Dettmann, Traxx, Armando si Kool Rock Steady.

City To City 3 – tracklisting:

 1. Dee Dee Brave – Feel The Breeze [DJ Deep "Mix" Edit]
 2. Kerri Chandler – Pong [Ben Klock Remix]
 3. Redshape – The Box
 4. Traxx – XTC 4 Luv
 5. M+M – M+M Theme
 6. Mutant Beat Dance – In a Daze [Original Dub]
 7. Project Democracy – Is This Dream For Real
 8. Glenn Underground – Escuchame
 9. Kool Rock Steady – I’ll Make You Dance
10. Marcel Dettmann – Apron
11. K.A Possee – Tell Alexi
12. Gentry Ice – Utilize The Beat
13. Frozen Border – Frozen Border
14. Second Try Of The First Step Into The Third Dimension
15. Chicago Music Syndrome – Work It
16. Armando – Don’t Take It [Thomos Edit]
17. Armando – We’re On The Move [Snare Your Ass Off]
18. Claro Intelecto – Signals

BBE Recordings va lansa compilatia "City To City 3", mixata de DJ Deep pe data de 12 iulie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.