To Top

DJ ANDI lanseaza albumul F1rst Time

DJ Andi, revelatia muzicii electronice din acesta vara, lanseaza albumul de debut: F1rst Time. Printre cele 11 piese pe album se afla si megasuccesul 4 The 1st Time feat. Aida.

Un album mult asteptat de ascultatorii Radio Deea si de catre toti cei care prefera muzica de club. DJ Andi – F1rst Time un produs original care va lua prin surprindere piata muzicala de gen din Romania.

1. 4 The 1st Time feat. Aida
2. Everywhere feat. Hack 3.
3. Open Mind feat. Aida
4. Everyday & Night feat. Aida
5. I Believe feat Hack
6. Till The Morning Light feat Aida
7. In Another Life feat. Aida
8. Sunset ( Chill Out Live)
9. 4 The 1st Time feat. Aida – ACTIV RMX
10. 4 The 1st Time feat. Aida – RAOUL RUSSU RMX
11. 4 The 1st Time feat. Aida – WYD RMX

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...