Designerul Carmen Emanuela Popa în presa din Rusia și Ucraina

În luna aprilie, designerul Carmen Emanuela Popa a acordat un interviu jurnalistei Maria Ivakova pentru emisiunea Heads&Tails. Shopping – Орел и Решка. Шопинг, o emisiune difuzată la postul INTER Ucraina și Pyatnica Rusia, două televiziuni cu o audiență de peste 70 de milioane de telespectatori.

Jurnaliștii ucraineni au ales-o pe Carmen Emanuela Popa pentru stilul aparte pe care îl promovează designerul român în lucrările sale, dar și pentru aparițiile sale pe podiumurile internaționale europene. În cadrul interviului, designerul și-a prezentat parte din lucrările sale și ultima colecție lansată recent la București, BD toamna/iarna 2016.

”Conceptul ultimei colecții este elogierea formelor corpului uman, ce combină două elemente complementare majore, forța și sensibilitatea feminină. Cromatica ne amintește de diferitele ipostaze ale luminii care învăluiește corpul uman în diferite momente ale zilei, într-o atmosferă intimă dar și raportarea la mediul social în care personajul uman activeaza”, a declarat designerul Carmen Emanuela Popa în interviul acordat jurnaliștilor de la televiziunea Pyatnica Rusia.

Mai multe fotografii de la interviu găsiți pe pagina team365.


Despre Carmen Emanuela Popa

Designerul român Carmen Emanuela Popa este absolventă a Facultății de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Arte București, cu studii masterale în cadrul UNAB/Strategii de Modă și Costum. S-a remarcat pe podiumurile internaționale, Mercedes Benz Fashion Week Russia, Athens Xclusive Designers Week ca fiind un artist antisystem. Colecțiile ei sunt inspirate din trăirile si atitudinile omului de rând, transmit ideea de compasiune perfectă în haute couture.
Creațiile designerului român au apărut în publicații precum British Vogue, Tatler Magazine UK.

Detalii despre creațiile ei și pe website-ul www.carmenemanuelapopa.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.