Designerul Adrian Haiduc, în pijamale, la prezentarea colectiei “Convict” (galerie foto)

8

Pe langa show-ul erotic specific prezentarilor marca Haiduc, manechinele au oferit si o imagine cutremurătoare, plină de excentrism.
Fetele, aranjate in prealabil de hair-stilistul Camelia Talos si de make-up artistul Mariu Lupu, au fost legate in lanturi sau funii, infasurate in cearsafuri si s-au eliberat, in mod simbolic, de violenta.
Ele au defilat apoi în ţinute sumare, accesorizate cu bijuteriile “Convict” by Adrian Haiduc, realizate din pietre si cristale, si incaltate cu pantofi marca Mircea Florea. Cireasa de pe tort a fost chiar Adrian Haiduc, autorul colectiei de bijuterii.
 El a aparut in club imbracat in pijamale cu imprimeu cu Mos Craciun si a etalat aceeasi tinuta, atat la prezentare, cat si la petrecereas care a urmat.
Show-ul a fost completat de o reprezentaţie specială: DJ Zhanna i-a delectat pe cei prezenti cu un moment plin de erotism, mixând in… sanii goi. De altfel, ea a fost protagonista unor momente fierbinţi şi în prezentare, când a afişat câteva mişcări provocatore.

104

39

2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.