Depeche Mode a terminat piesele pentru noul album

depeche_mode_2008.12.jpg

Ultimul album Depeche Mode, intitulat "Playing The Angel" a fost lansat in anul 2005, si a fost vandut in peste 75 de milioane de copii.
Intr-un interviu telefonic acordat Pop & Kiss (LA Times), liderul Depeche Mode, Dave Gahan a declarat: "Am avut inspiratie si posibilitatea de a alege. Am inregistrat mai multe piese dacat ne asteptam. De fapt am creat cele mai multe piese de pana acum, piese destinate unui singur album. Poate sunt de moda veche, dar de vreme ce faci mai mult de 12 titluri, cred ca e deja ciudat", a sustinut Gahan.
Albumul va fi lansat in Statele Unite cu EMI, iar Dave a dezvaluit o parte din titlurile noilui LP: "Wrong","Peace Will Come to Me","
"Hole to Feed","Comeback" si "In Chains".
"Avem in acest moment 18 productii noi, trebuie sa vedem cum le lansam. Poate un EP, sau poate doar lansari online, oricum o sa avem extra materiale anul viitor".
Depeche Mode, au anuntat intr-o conferinta de presa, datele turneului mondial din anul 2009. "Tour Of the Universe" debuteaza pe data de 10 mai in Israel si se va incheia pe 11 iulie, la  Superbock Super Rock Festival, Portugalia. In Romania, Depeche Mode va ajunge pe data de 16 mai 2009 (Parcul Izvor).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.