Connect
To Top

Denis The Menace & Syke’n’Sugarstarr lanseaza World In Your Hands

Copy of Denis The Menace and Syke n SugarstarrSubliminal Records a lansat in ultimii ani o serie de productii care au devenit hituri de club, dar in vara acestui an a reusit sa ofere fanilor ceva de senzatie. Denis The Menace & Syke’n’Sugarstarr propun ceva nou in cel mai recent single “World In Your Hands”. 

Pentru aceasta noua aparitie sunt disponibile cinci versiuni: club mix, instrumental, original si dub mixes, iar Tim Anderson prezinta un remix oficial, care va face o lume intreaga sa danseze. 

Erick Morillo, propietarul Subliminal, a inclus aceasta noua piesa in setul din cadrul unei petreceri de club, iar reactia a fost incredibila. 

Syke’n’Sugarstarr – numele lor este sinonim cu muzica house. De la sfârşitul anilor 1990 duo-ul a lansat o serie întreagă de hit-uri club capatind renumele de producători si DJ de top. Sunt recunoscuti, in special, pentru lansarea unor trenduri noi pe ring-ul de dans. Do The Hip! Radioshow Hosted by Syke’n’Sugarstarr aka SE:SA poate fi ascultat la Radio DEEA miercurea de la orele 18.00

 

 

 

 

 

 

video: Erick Morillo drops Denis the Menace & Syke’n’Sugarstarr – “World In Your Hands”

 

 

 

 

 


Denis The Menace & Syke’n’Sugarstarr ‘World In Your Hands’ by Subliminal Records

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...