To Top

Defected Records lanseaza noul volum al seriei Most Rated 2013


Defected Presents Most Rated 2013“Most Rated” este considerata seria care a consolidat pozitia muzicii electronice in lume; de la Dj de club, la cei care asculta muzica acasa, compilatia “Defected presents Most Rated” este considerata a fi cea mai puternica aparitie in serie a momentului.


Volumele sunt prezentate in versiune Full length, unedited, unmixed, oferind o selectie atenta de hituri house lansate de artisti care au generat euforie in cluburile din toata lumea. “Defected presents Most Rated 2013” nu face exceptie de la aceasta regula, si propune o selectie de productii din toate genurile muzicii electronice: de la smash-ul “Party Non Stop” (Pirupa) si “Hallelujah Anyway” (Candi Stato) pana la piese vocale precum “Benediction” (Hot Natured) si “Mainline” (Tensnake). In noua serie Defected, vei regasi nume precum: Kate Simko, Dennis Ferrer, Maceo Plex, sau  Eats Everything, plus doua mixuri bonus. 



video: Defected presents Most Rated 2013



Defected presents Most Rated 2013 – tracklisting:


01. Defected presents Most Rated 2013 Mix 1

02. Defected presents Most Rated 2013 Mix 2

03. Tensnake featuring Syron – ‘Mainline’

04. Hot Natured & Ali Love – ‘Benediction’

05. Pirupa – ‘Party Non Stop’ (Original Mix)

06. Disclosure – ‘My Intention Is War’ (Fig ii)

07. Eats Everything – ‘Jagged Edge’

08. Maceo Plex – ‘Stay High Baby’

09. Solomun – ‘Kackvogel’

10. Candi Staton – ‘Hallelujah Anyway’ (Larse Vocal)

11. Roisin Murphy – ‘Simulation’ (Mano Le Tough Remix)

12. Pete Tong featuring S.Y.F. – ‘Dawn’ (Hot Since 82 Remix)

13. Nick Curly – ‘Underground’ (Dennis Ferrer Remix)

14. Infinity Ink – ‘Infinity’

15. Yousef – ‘Beg’ (Hot Since 82 Future Mix)

16. Grand Corporation featuring Jeremy Glen – ‘Wonder & Amazement'(Deetron Vocal)

17. Gregory Porter – ‘1960 What?’ (Opolopo Kick & Bass Rerub)

18. Flashmob – ‘Hot’

19. NiCe7 – ‘Time To Get Physical’ (Original Mix)

20. Cloud 9 – ‘Do You Want Me Baby’ (Dusky Remix)

21. Rampa featuring Meggy – ‘Everything’

22. Luca C & Brigante featuring Roisin Murphy – ‘Flash Of Light’ (Solomun Remix)

23. Santé featuring Lorenzo Hall – ‘Homegirl’

24. Supernova – ‘I Can’t Do Without You’ (Original Mix)

25. Lee Curtiss featuring Debbie Rennalds – ‘Body Twitch’

26. Andre Crom featuring Dennis Degenhardt – ‘Tell Me’ (Edit)

27. Michel Cleis – ‘Mir A Nero’

28. Nathan Barato – ‘Hard Werq’

29. Los Suruba featuring Louisahhh! – ‘Intimantis’

30. Mulder (NL) – ‘Natural High’ (Joris Voorn Edit)

31. Kraak & Smaak featuring Romanthony – ‘Let’s Go Back’ (Solomun Remix)

32. Kate Simko featuring Jem Cooke – ‘Go On Then’ (Original Mix)

33. Kevin Hedge (blaze) featuring Rick Galactik (DJN Project) – ‘Follow Your Heart’ (Hot Since 82 Remix)



Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...