Defected Records lanseaza colectia Most Rated 2010


Defected Records are o noua initiativa si la sfarsitul acestei luni va lansa o colectie cu cele mai bune piese din 2010.

Compilatia “Moste Rated 2010” propune fanilor trei discuri in varianta nemixata, in care vom descoperi piesele celor mai cunoscuti producatori: Dennis Ferrer, Copyright, Quentin Harris, Tensnake, Reboot, Chris Lake & Marco Lys, Harry Romero, Junior Sanchez, ATFC, Dirty South, Tim Berg sau Steve Angello.







Defected Records Most Rated 2010 – tracklisting:


Most Rated 2010 Disc 1:


1. Copyright featuring Imaani -‘Nobody’ (Main Mix)
 2. Quentin Harris & Ultra Nate -‘Give It 2 U’ (Frankie Knuckles’ Gagatha Christie Mix)
 3. Nathan G -’88 Keys To Love’
 4. Dennis Ferrer -‘The Red Room’ (Obj Vocal Mix)
 5. Guy Robin featuring Sherona Knight -‘Still Standing’ (Vox Mix)
 6. Tensnake -‘Coma Cat’ (Round Table Knights Remix)
 7. Treasure Fingers -‘Lift Me’
 8. Kris Menace featuring Emil -‘Walkin’ On The Moon’ (Respect to U-Tern Extended Mix)
 9. Moné -‘Love Don’t Pay The Rent’ (The Jinks Work-Shy Dub)
10. Reboot -‘Enjoy Music’ (Riva Starr Remix)


Most Rated 2010 Disc 2:

1. DJ Gregory & Gregor Salto featuring The Serafim Crew -‘Paris Luanda’ (Main Mix)
 2. Chris Lake & Marco Lys vs Copyright feat. Tasita D’Mour -‘La Tromba Risin’
 3. Chocolate Puma -‘Tonco Tone’
 4. Olene Kadar featuring D-Low -‘Baby Keep It Up’ (Parental Advisory Edit)
 5. Osunlade presents Nadirah Shakoor -‘Pride’ (Johnny D Remix – Vocal Edit)
 6. Pitto -‘Feelin’ (Joris Voorn Can’t Kick This Feelin’ When It Hits)
 7. Audiowhores featuring Ann Saunderson -‘Connected’ (Vocal Mix)
 8. Dennis Ferrer -‘Hey Hey’ (John Jacobsen & Anzwer Remix)
 9. D-Malice featuring Rebecca Knight -‘Poison’ (John Dahlbäck Remix)
10. Harry Romero, Junior Sanchez & Alexander Technique featuring Shawnee Taylor -‘Where You Are’ (Steve Angello Edit)


Most Rated 2010 Disc 3:


1. Louie Vega & Jay ‘Sinister’ Sealee starring Julie McKnight -‘Diamond Life’ (Daddy’s Groove Magic Island Rework)
 2. Sandy Rivera & Rae -‘Hide U’ (Norman Doray Remix)
 3. The Shapeshifters -‘She Freaks’ (Original Mix)
 4. ATFC featuring Rae -‘It’s Over’ (ATFC’s Lektrotek Vocal)
 5. Dirty South & Bob Sinclar -‘The Russian March’
 6. DJ Gregory & Gregor Salto -‘Canoa’ (DJ Chus & David Herrero Balearica Mix)
 7. Chocolate Puma -‘MFS’
 8. James Talk & Ridney -‘Forever’ (Original Mix)
 9. Tim Berg, Norman Doray, Sebastien Drums -‘Tweet It’
10. Steve Angello -‘KNAS’


Defected Records lanseaza compilatia Most Rated 2010 pe data de 29 noiembrie 2010.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.