Defected prezinta Defected In The House Bali 2010

Defected In The House Bali 2010 cover CD

Cele doua discuri au fost mixate de artistul francez, Dj Gregory si de unul dintre cele mai apreciate nume din muzica electronica indoneziana, Anton Wirjono. Pe cele doua discuri fanii Defected vor descoperi piese semnate Tensnake, Quentin Harris, Afefe Iku, ATFC, Lusine, Danism. 

Defected In The House: Bali ’10 Tracklisting:

Cd 1: Mixed by DJ Gregory

01. Gregor Salto & Mokoomba – Messe Messe (Flow Dub)
02. DJ Gregory & Sidney Samson feat. Dama s – Dama s Salon (Main     Mix)
03. French Fries – Predador (Original Mix)
04. Franky Rizardo – Cordoba
05. Fuldner vs Pooley – La Mania (David Herrero Remix)
06. DJ Gregory & Gregor Salto – Canoa
07. Miguel O’Syrah – Rep Pep Pep
08. ATFC feat. Lisa Millett – Bad Habit (UNER Remix)
09. Inland Knights – The Money (Astro Turf Remix)
10. Quentin Harris & Ultra Nate – Give It 2 U (Give U More Mix)
11. Mone – Love Don’t Pay The Rent (The Jinks Work-Shy Dub)
12. Dave Mayer – Warrior
13. Ghost Dancer – Home
14. Buddah Khan – O.K. Alright (Tedd Patterson Re-Edit)
15. Lusine – Two Dots (Nic Fanciulli Remix)
16. DJ Gregory – Klappa (Beat Edit Mix)
17. Jairo Catelo – Suspicious Minds (Liapin & Afrilounge Mix)
18. Africanism – Les Enfants Du Bled
19. Tom Trago – Lost In The Streets Of NYC (Boris Werner Remix)
20. DJ Gregory & Gregor Salto feat. Dama Pancha & DJ Mankila – Vem Rebola (We Love Angola Mix)

Cd 2: Mixed by Anton Wirjono:

01. Ebbo feat. Osunlade – The Wayapella / Ebbo feat. Osunlade –     The Way
02. Tensnake – Coma Cat
03. Dubtribe Sound System – Do It Now (Extended Version)
04. Bunny Mack – Let Me Love You (Bugzintheattic Funkee House Mix)
05. Afefe Iku – Mirror Dance
06. Quentin Harris & Drew Vision – Baby Gets High
07. Dave Mayer feat. Roland Clark – Rhythm Section (Dub)
08. Yass feat. Francine E Murphy – Secret (DJ Spen & Irvin Madden     Music Mix)
09. DJ Fudge, Danny Marquez & Hedi Benromdan – Roots (Dub Mix)
10. Osunlade presents Nadirah Shakoor – Pride (Johnny D Remix)
11. Danism – Love The Way
12. Deep Zone feat. Ceybil Jefferies – It’s Gonna Be Alright (Help     Is On The Way) (Matty’s Soulflower Dub)
13. D-Malice feat. Rebecca Knight – Poison (Roska Remix)

"Defected In The House: Bali ’10" va fi lansat pe data de 20 august 2010 de Defected Records.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.