Decoreaza-ti casa ca un designer profesionist, fara ajutor. 9 sfaturi utile

Primavara este perioada in care, odata cu natura, ne trezim din amorteala si simtim nevoia de schimbare, de ceva nou.

living colorat modern (1)De aceea, unii dintre noi isi propun sa slabeasca si incep o dieta, altii isi innoiesc garderoba, iar altii simt nevoia unui decor nou in propria locuinta.

Daca si tu, la fel ca multi altii, simti nevoia sa faci cateva schimbari in decorul casei tale, pentru a o pregati de venirea primaverii, dar nu dispui de suficiente resurse pentru angajarea unui specialist in amenajari interioare, nicio problema.

Iata 9 sfaturi care te vor invata cum sa-ti decorezi casa ca un adevarat designer profesionist:

1. Cauta inspiratia

Inainte de inceperea unui proiect de redecorare, orice specialist are un dialog cu proprietarul locuintei in lucru, pentru a-i afla gusturile si preferintele in materie de stil. Pe cand tu, cunoscandu-te mai bine ca oricine, nu trebuie decat sa cauti idei care sa te inspire in reamenajarea si redecorarea propriei locuinte. Fa asta navigand pe internet, rasfoind paginile revistelor sau urmarind emisiuni de specialitate. In acest fel vei putea defini felul in care vrei sa arate casa ta dupa redecorare si abia atunci vei fi gata sa te apuci efectiv de treaba.

2. Vezi imaginea de ansamblu

Poate un anumit colt al locuintei tale iti displace in mod deosebit si vrei neaparat sa te ocupi de transformarea lui, inainte de a face orice altceva. Nu gresesti cu nimic, doar ca trebuie sa…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/decoreaza-ti-casa-ca-un-designer-profesionist-fara-ajutor-9-sfaturi-utile/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.