David Guetta considera ca noul sau stil il “reinventeaza”

David Guetta a discutat recent cu Rolling Stone despre evolutia sa si despre noul sau album.

1A avut nevoie de 3 ani pentru a finaliza albumul datorită dorintei sale pentru un stil sonor diferit:

“Motivul pentru care mi-a luat atât de mult timp este că am vrut să vin cu ceva care nu a fost făcut și am vrut să mă reinventez. “One Love” m-a facut celebru pentru acea combinație de urban și dance, care a fost nou la momentul respective, dar a fost folosit prea mult. Am vrut să fac altceva și că a fost un fel, de  moment în viața și cariera mea: Ce tip de viață nu vreau? Vreau să cant în condiții de siguranță și să aplic rețeta mea și să fie in felul: “OK sunt la performanta cea mai buna”? “

S-ar părea că David realizeaza în cele din urmă pericolele de producere a muzicii dance. El continua sa explice sentimental teribil de a fi la apogeul carierei si neavand nici o alta directie decat in jos și modul în care aceste ganduri ii influenteaza albumul. Nevoia lui de a rămâne relevant l-a forțat să se gândească la noi modalități îndrăznețe de a crea muzica dance, dar aceste afirmatii raman de vazut. De asemenea, a continuat să descrie ceea ce a fost diferit în producerea acestui album, față de toate versiunile sale anterioare:

Până în prezent am inceput mereu cu beat-ul și apoi am scris melodia. De data aceasta am inceput cu pianul, vocea si chitara si apoi crearea piesei. Am schimbat într-adevăr totul, precum modul de lucru si oamenii cu care am lucrat”.

David, printre alti Dj, se aflta intr-o stare de suspensie dupa sezonul festivalurilor din acest an. Unii Dj isi abandoneaza stilurile să îmbrățișeze tendința de deep house în timp ce altii sunt axati pe găsirea următorului stil creativ care sa introduca o nouă tendință în muzica electronica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.