DAVA Festival cucerește Sighișoara

Privelisti uimitoare, constructii vechi de secole, dealuri impadurite, oameni faini, terase ascunse de privirile indiscrete, strazi pietruite… Ce frumoasa e Sighisoara! Si daca… daca ar fi exista un festival de muzica electronica in acest oras medieval?

Totul a pornit de la aceasta idee nebuna si … iata: s-a nascut Festivalul DAVA, o poveste despre radacini, origini si drumul ce omul il parcurge in a-si regasi bucuria de a trai. Muzica electronica este elementul magic ce faciliteaza aceasta epopee a sinelui si te poarta intr-o noua dimensiune.

Pe durata a 2 zile (8 si 9 septembrie), festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosfera prietenoasa si o locatie unica: Sighisoara, un oras medieval spectaculos si recunoscut pretutindeni. Promite o prima editie spectaculoasa si inedita… dar mai bine sa va spunem ca va asteapta:

✅ 2 scene desprinse parca dintr-o alta lume: Magic Tunnel & Origins

✅ o zona de mancare si bautura, pe toate gusturile, pentru refacerea energiei

✅ camping si parcare GRATUITA… in limita disponibilitatii, desigur. Multe alte activitati vor fi organizate in perimetrul evenimentului.

✅ peste 30 de Djs nebuni de buni din Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie, Italia, Slovenia si, desigur, Romania. De la muzica house si deep house, pana la minimal, progressive si techno, arstistii vor asigura buna dispozitie si un weekend memorabil!

✅ si nu in ultimul rand, un oras pur si simplu superb: Sighisoara, cetatea sa fiind locuita si in zilele noastre. (la cateva minute de mers cu masina fata de locatia evenimentului)

Printre artistii confirmati se numara: Stefano Noferini, Monkey Safari, Sebastien Leger, Simina Grigoriu, Wankelmut, 2000 and one, Artslaves, Marika, Ada Kaleh si multi altii.

Biletele se gasesc in format electronic la partenerii: Kompostor, Ove.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventim, BLT.ro, Myticket si Entertix, precum si in locatiile fizice partenere ale acestora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.