DAVA Festival 2019- The New Age Citadel

DAVA Festival revine cu a doua ediție: 30-31 August 2019. Peste 5000 de oameni sunt așteptați să petreacă un weekend plin de distracție și muzică electronică la Sighișoara.

Parcă mai vibrează și acum bătrana fabrică de sticlă de la prima ediție a festivalului. Luminile și laserele parcă mai brăzdează cerul în timpul nopții. Parcă se mai aude muzica electrizantă a lui Stefano Noferini, Simina Grigoriu, Wankelmut, Monkey Safari sau Stefan Biniak.

Acum, fabrica de sticlă din Sighișoara, construită în 1961, doarme, în așteptarea unei noi ediții a festivalului DAVA. în luna August, își va schimba iar „hainele” pentru două zile de vibe-uri pozitive și muzică electronică.

După o primă ediție nebună, festivalul DAVA revine cu forțe proaspete și multe lucruri inedite. Fosta fabrică de sticlă va găzdui și în acest an nume sonore precum Nick Warren, Fatima Hajji, Christian Smith, Matt Sassari, Spektre, dar și artisti români, precum Nusha si Mahony; anunțându-se multe alte surprize până la data evenimentului.

Nepretențios, dar atractiv, eclectic și total neconvențional. Așa se caracterizează primul festival de muzică electronică din orașul medieval Sighișoara. Început de niște tineri pasionați, festivalul promite, să promoveze muzica bună din industrie și tinerele talente.

Cu ocazia aceasta, evenimentul plasează vechiul oraș medieval pe harta evenimentelor destinate tinerilor, oferind o noua perspectivă asupra antitezei de nou si vechi.

Descopera lumea DAVA – The New Age Citadel of Electronic Music: DJi internaționali din zona techno, tech-house și minimal, o locație industrială unică – o fostă fabrică de sticlă și un oras medieval spectaculos, recunoscut la nivel mondial: Sighișoara.

✅  2 scene: Magic Tunnel & Origins

✅  o zonă de mâncare și băutură

✅  camping și parcare GRATUITĂ… în limita disponibilității, desigur. Multe alte activități vor fi organizate în perimetrul evenimentului.

Eveniment susținut de Burn Energy Drink

Printre artiștii confirmați: Fatima Hajji // Nick Warren // Christian Smith // Matt Sassari // Nusha // Mahony // Spektre si multi altii.

Website: https://davafestival.com/

Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/DavaFestival/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/378216489415861/

Bilete disponibile pe website-ul evenimentului, festicket.com, livetickets.ro, ove.ro si iabilet.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.