Daime si Alex Kennon invitati in Deep Hug Magic

Alex Kennon

14049_10155400802700523_7274684378346253232_n

Astazi, 19 martie, de la 21:00, ne revedem/reauzim in Deep Hug Magic la Radio Deea. De aceasta data, vom dansa pe ritmuri romanesti si nu numai, sub atenta indrumare a lui Daime si a celor doi italieni get beget: Alex Kennon si Marco Briguglia.
Implicat in scena electronica underground de mic, Daime reuseste sa-si faca un nume in cluburile bucurestene ca The Spot, Gossip, Space, Studio Martin, etc cu seturi de afterhous warm-up pentru Pagal, Livio si Roby, Pedro,etc, cat si in deschiderea unor nume sonore precum Gus Gus. Numele sau va fi pe afise la cele mai importante festivaluri de muzica electronica din aceasta vara.
Desi s-a nascut in Italia, Alex Kennon locuieste la Ibiza, unde dinamizeaza suflete vioaie la unele din cele mai tari petreceri de pe insula. Fost rezident al clubului Privilege Ibiza si al petrecerilor Insane din Pacha ale lui John Digweed, Kennon este in plina ascensiune, reusind de fiecare data sa surprinda publicul petrecaret prin beat-urile lui originale si stupefiante.

Este un artist de mare anvergura, cu un potential urias, apreciat din ce in ce mai mult de iubitorii techno-ului pur.


Originar din Catania – Sicilia, Marco Briguglia, se face cunoscut si indragit in Romania inca din 2000. Dupa vacante repetate pe plaiurile mioritice, paraseste Italia si se muta definitiv aici, unde-si defineste cariera muzicala de DJ si pe cea de producator. Cu o experienta de DJ  mai mare de 15 ani, ajunge sa lucreze la numeroase materiale de studio alaturi de Raoul Russu, Uri, Alin Dobrikan, dar reuseste sa scoata piese si remix-uri foarte bune si de unul singur. Dupa o pauza indelungata, Marco revine in forta cu productii noi si aparitii numeroase pe scenele romanesti, iar din 2014 este host-ul unei emisiuni la Radio DEEA: Deep Hug Magic.

Radio DEEA live streaming
http://www.radiodeea.ro/live-streaming
#deephugmagic #live #radiodeea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.