Cum stii ca ai ajuns in dormitorul unui barbat celibatar

Nu stiu cate dintre voi s-au intrebat ce anume difera in amenajarea unui dormitor masculin fata de unul feminin.

amenajare dormitor masculin alb si negruVorbim despre casele celibatarilor, desigur.

Budoarele doamnelor abunda de romantism, nuante pastel, imprimeuri florale, dantele, plapumi colorate, covoare pufoase, mobilier delicat, perdele diafane etc.

Dormitorul barbatului, insa, este “barlogul” in care acesta se retrage sa se odihneasca dupa o zi de “vanatoare”. Asadar, barbatii prefera sa-si amenajeze dormitorul in stil minimalist, multumindu-se cu un pat supradimensionat, un sifonier, o noptiera si eventual, un covor din blana unui animal, vanat de insusi proprietarul casei daca ar fi posibil.

Spatiul destinat odihnei din casa unui barbat este o incapere dotata doar cu lucruri de prima necesitate, selectia facandu-se dupa gradul de functionalitate si confort. Aspectul estetic conteaza mai putin pentru unii reprezentanti ai sexului masculin.

Cum recunoasteti ca ati pasit pe teritoriul unui burlac?

Simplu:

1. Mobilierul sumar si cantitatea impresionanta de aparatura audio-tv. Majoritatea burlacilor ezita indelung inainte de achizitionarea unui dulap de haine, insa prea putini rezista tentatiei de a cumpara un televizor LCD cu diagonala mare, pe care-l etaleaza mandri pe unul dintre peretii dormitorului personal.

2. Barbatii trecuti de 25 de ani, aleg sa-si decoreze camera de dormit in culori sobre, fara accente de culoare. Cel mai des, urmasii lui Adam aleg combinatii de negru cu alb sau cu gri. Psihologii sustin ca barbatii asociaza culoarea neagra cu autoritatea, suprematia, sobrietatea si puterea.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2012/10/cum-stii-ca-ai-ajuns-in-dormitorul-unui-barbat-celibatar/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.