Creamfields Romania – 2 August 2008

creamfields.jpg

Robbie Rivera   Robbie Rivera si Brian Cross reprezintã doua nume foarte bine cotate  care vor mixa la Creamfields Romania.  Cei doi DJ vor face atmosfera pe 2 august pe plaja Adras  din statiunea Saturn. Robbie Rivera a remixat piese  de-ale unor artisti precum Faithless, Felix Da Housecat,  Funky Green Dogs, Moloko, Sonique, RES, Sinead O’Connor,  Victoria Beckham, Madonna, Ricky Martin, Santana, Harry  Romero, Puretone, Kylie Minogue, Carlos Vives, Pink si  Brandy.        Brian Cross
   Brian Cross a scos deja 20 de hituri pana la varsta de 20  de ani. A remixat pentru Sylver si Armin van Buuren. În  2003 a devenit DJ în unul din cluburile din Ibiza  si  pentru o lungs perioada de timp a prestat la party-urile  din Ibiza avandu-l partener de mixaj pe Robbie Rivera. A  mixat în Canada, Brazilia, Marea Britanie, Rusia, China,  Australia.   

   Festivalul Creamfields se va desfasura pe  parcursul a 15 ore timp în care vor mixa peste 10 DJ de  talie internationala, precum si unii dintre cei mai buni  DJ romani.

Creamfields Logo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.