Connect
To Top

Creamfields Romania – 2 August 2008

   Creamfields 2008Noi nume completeaza lista DJ-ilor care vor mixa  la Creamfields Romania 2008. Marco V, Robbie Rivera &  Brian Cross, vor mixa alaturi de David Guetta, Cristopher  Lawrence, Seb Fontaine si Tall Paul.
    Marco V este cunoscut ca un DJ inventiv, care  imbina mai multe stiluri, dar si un producator extrem de dedicat acestei profesii. Atat in cariera de DJ, cat si in  cea de producator, Marco V este definit printr-o energie fantastica, o abilitate deosebita de a bucura publicul si  un cult pentru a oferi numai ceea ce inseamna calitate.                  Marco V

Robbie Rivera   Robbie Rivera si Brian Cross reprezintã doua nume foarte bine cotate  care vor mixa la Creamfields Romania.  Cei doi DJ vor face atmosfera pe 2 august pe plaja Adras  din statiunea Saturn. Robbie Rivera a remixat piese  de-ale unor artisti precum Faithless, Felix Da Housecat,  Funky Green Dogs, Moloko, Sonique, RES, Sinead O’Connor,  Victoria Beckham, Madonna, Ricky Martin, Santana, Harry  Romero, Puretone, Kylie Minogue, Carlos Vives, Pink si  Brandy.        Brian Cross
   Brian Cross a scos deja 20 de hituri pana la varsta de 20  de ani. A remixat pentru Sylver si Armin van Buuren. În  2003 a devenit DJ în unul din cluburile din Ibiza  si  pentru o lungs perioada de timp a prestat la party-urile  din Ibiza avandu-l partener de mixaj pe Robbie Rivera. A  mixat în Canada, Brazilia, Marea Britanie, Rusia, China,  Australia.   

   Festivalul Creamfields se va desfasura pe  parcursul a 15 ore timp în care vor mixa peste 10 DJ de  talie internationala, precum si unii dintre cei mai buni  DJ romani.

Creamfields Logo

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...