Craciun de vedeta: 310.000 euro un sejur la o cabana din Alpii Francezi – Galerie foto

310.000 Euro este pretul unui sejur de o saptamana, in perioada sarbatorilor de iarna, intr-una dintre cele mai scumpe si luxoase si exclusiviste cabane de lemn din intreaga lume.

1-exterior cabana la bergerie courchevel alpi frantaSituata in localitatea Courchevel din Alpii Francezi, la altitudinea de 1850 de metri, intr-un loc mirific, cu peisaje de poveste si acces direct pe partia de schi Bellevue, cabana din lemn La Bergerie (in traducere ā€œStanaā€), al carei proprietar a refuzat s-o vanda contra fabuloasei sume de 70 milioane Euro, poate fi destinatia ideala pentru petrecerea unui Craciun de neuitat.

Datorita panoramelor oferite de inaltimea de 1850 de metri, localitatea Courchevel este considerata un Saint Tropez al sporturilor de iarna, numarandu-se printre destinatiile preferate ale vedetelor si bogatasilor din intreaga lume. Printre cei care obisnuiesc sa-si petreaca sarbatorile de iarna aici se numara Robbie Williams, George Clooney, Roman Abramovich, Christina Aguilera, Lionel Richie, familia Beckham si membri ai familiilor regale din intreaga lume: Printul William si sotia sa Kate, regele Marocului sau familia regala saudita.

19-zona relaxare living semineu mansarda cabana lux alpi franta

 

Cu o suprafata de 1500 metri desfasurati pe cinci nivele, cabana dispune de 7 dormitoare uriase, dotate cu bai proprii, o bucatarie ultra moderna, alaturata unei zone de relaxare si o mansarda compusa dintr-un living, impartit in mai multe zone de relaxare, un dining dotat cu o masa pentru 16 persoane, un bar cu o vitrina in care se gaseste o colectie impresionanta de sticle de vin si un semineu spectaculos.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/craciun-de-vedeta-310-000-euro-un-sejur-la-o-cabana-din-alpii-francezi-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.