Cosmic Gate mixeaza noul volum al seriei Trance Nation

Trance Nation by Cosmic Gate

Aceasta compilatie a fost relansata in anul 2009 de Above & Beyond, asta dupa ce in trecut pe coperta seriei Ministry Of Sound au aparut nume ca Rank 1 sau Andy Moor.  

Cei doi artisti de la Cosmic Gate au selectat o lista cu piese semnate de producatorii favoriti, au ale variante remix noi, cele doua discuri din noua serie Trance Nation fiind un cadou perfect pentru fanii genului. 










Ministry Of Sound Trance Nation – tracklisting:


Trance Nation DISC ONE:


 1. Cosmic Gate & Andrew Bayer – Nothing Ever Lasts (Extended Intro Mix)

 2. Jerome Isma – Ae

 3. Nic Chagall & Duderstadt Feat. Relyk – Alone With You

 4. Cosmic Gate – Crushed

 5. Boom Jinx Feat. Justine Suissa – Phoenix From The Flames (Maor Levi Remix)

 6. Sunleed – Rasalhague

 7. Temple One Feat. Neev Kennedy – Love The Fear (Tom Fall Remix)

 8. Mat Zo – Bipolar

 9. Emma Hewitt – Colours (Cosmic Gate Remix)

10. LTN – Ordinary People (Anhken Remix)

11. Abstract Vision & Elite Electronic – Always Exotic

12. Alex Kunnari Feat. Ben Andreas – Taste The Sun (Tom Fall Instrumental)

13. Space Rockerz Feat. Ellie Lawson – So Out Of Reach

14. Matt Davey – Castaway (Daniel Hairston Lonely Road Remix) 


Trance Nation DISC TWO:


 1. Cosmic Gate Feat. Myon & Shane 54 & Aruna – All Around You (Extended Intro Mix)

 2. Ost & Meyer – Scarlet Heaven (Dan Stone Remix)

 3. Ummet Ozcan – Cocoon

 4. Tiësto – Flight 643 (Nash & Pepper Remix)

 5. Cosmic Gate & Arnej – Sometimes They Come Back For More (Stoneface & Terminal Remix)

 6. Above & Beyond – Formula Rossa (Nitrous Oxide Remix)

 7. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Be Your Sound (Extended Mix)

 8. Cosmic Gate – The Theme

 9. Kyau & Albert – Are You Fine? (Arty Remix)

10. Sander van Doorn & Adrian Lux – Eagles (Album Version)

11. Cold Blue – Coconut

12. Gareth Emery – Tokyo

13. Marcel Woods – Accelerate (Chris Schweizer Big Room Mix)

14. Cosmic Gate – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Rmx)


Ministry Of Sound va lansa compilatia “Trance Nation” mixata de Cosmic Gate pe data de 20 februarie 2012.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.