Cosmic Gate au lansat albumul Sign Of The Times


"Sign Of The Times" include hitul "Body Of Conflict", la care se adauga alte 12 piese noi, care au la baza vocalisti consacrati precum Emma Hewitt, Tommy Clint, Jades, Tiff Lacey.
Nic & Bossi, membrii Cosmic Gate au un program incarcat, fiind in turneu mondial de promovare pentru noul album "Sign Of The Times".
Cosmic Gate


 1. Open Your Heart
 2. London Rain
 3. Flatline
 4. Sign Of The Times
 5. Under Your Spell
 6. Not Enough Time
 7. F.A.V.
 8. Trip To P.D.
 9. Only Time
10. Arctic Sunset
11. Body Of Conflict
12. Whatever
13. Seize The Day

video: Cosmic Gate feat. Denise Rivera – "Body of Conflict"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.