CornEL si Zilvo ne indeamna la pozitivism , o data cu prima colaborare muzicala, “Viata e frumoasa”

11071776_1032549436773472_8396505458520489798_nCornEL (Ciubotaru) – se bucurã deja de apariţii tv, piese difuzate de unele posturi de radio naţionale şi europene ( Germania); are o bogata experienta concertistica live, canta in corul Trison din Braila cu care a participat la festivaluri peste granite, CornEL Ciubotaru a inceput sa cante inca din timpul scolii cand a participat la diferite concursuri locale de muzica. Cu multa pasiune si devotament, a hotarat sa urmeze cursurile Scolii Populare de Arta “Vespasian Lungu” la sectia Ansamblu Coral. Alaturi de corul Trison a participat la diferite concursuri nationale si internationale, luand diferite premii. Ca artist solo a participat la cateva concursuri locale, luand de asemenea premii 1 si 2. Pana in prezent are lansate aproximativ 28 de piese, compozitii proprii, versuri si linie melodica.
Zilvo si CornEL s-au cunoscut prin intermediul serilor de karaoke brailene, unde au reusit sa lege o prietenie stransa. Piesa „Viata e frumoasa” a aparut din dorinta celor doi de a colabora intr-un proiect muzical. Compusa de CornEL, piesa exprima lupta pentru a reusi in viata, indiferent de piedicile pe care le intalnesti de-a lungul timpului, este un indemn la a spera, a visa si a pretui lucrurile pe care viata ti le ofera.
Zilvo ( Ciprian Zaharia), a inceput sa cante inca din copilarie, cand si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Mai tarziu a devenit un obisnuit al serilor de karaoke in Braila si Galati, participand anul acesta si la un concurs muzical unde a ajuns pana in finala.Numara participari la X Factor Romania, iar “Viata e frumoasa”, linia melodica si versurile fiind compuse de catre Cornel, partenerul sau de duet, reprezinta debutul sau muzical.

Maine dimineata la matinal aflam mai multe detalii despre noul proiect a celor doi artisti  de la 7 la 10 , Deea de  dimineata cu Nechifor Petrut .    😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.