Concursul Miss Blueberry Pool pune la bătaie super premii! Vezi despre ce este vorba!

Afis Miss Blueberry Pool

Ca în fiecare duminică, piscina Blueberry, din cadrul centrului de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure vă așteaptă la o super petrecere. De data aceasta, însă, sunteți invitați la prima fază a concursului Miss Blueberry Pool, unde vor concura cele mai frumoase și atrăgătoare fete.

Premiile sunt pe măsură, locul 3 urmând să obțină un voucher pentru două ședințe foto realizate în cadrul complexului Blueberry Pool by Ambasad’Or, un abonament de tip Gold pentru accesul la piscina Blueberry Pool by Ambasad’Or pentru sezonul 2015 și o petrecere jacuzzi desfășurată în cadrul Blueberry Pool by Ambasad’Or. Locul al doilea va primi un voucher pentru două ședințe foto la Blueberry Pool, un abonament de tip Gold pentru Blueberry Pool și se va bucura de o petrecere la piscină + baldachin în cadrul Blueberry Pool by Ambasad’Or, în timp ce câștigătoarea Miss Blueberry Pool va pleca acasă cu un voucher pentru două ședințe foto la Blueberry Pool, un abonament Gold Blueberry Pool și se va delecta cu o petrecere aniversară în valoare de 8000 euro desfășurată în restaurantul Broadway din cadrul complexului Ambasad’Or Events.

Așa că, duminică, 3 august, toată lumea vine la Ambasad’Or Events & Leisure pentru a urmări concursul Miss Blueberry și pentru a se relaxa la piscină. Espuma party, spectaculoasele fete Blueberry, bila pe apă și atmosfera exotică vă așteaptă la noul sezon de super-petreceri. Bucurați-vă de vară la intensitate maximă, la cea mai tare piscină din București. Atmosfera muzicală va fi întreținută de DJ-ul rezident Ambasad’Or.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.