Connect
To Top

Comeback single-ul Brytney Spears remixat de Oakenfold

Paul Oakenfold   Paul Oakenfold, starul progressive trance,  a intrat in studio, pentru a lucra un remix la ultimul single semnat Britney Spears – "Gimme More". Intr-un interviu acordat Billboard, Oakenfold a declarat: " Cred ca atunci cand unii oameni dau de greu, ar trebuie sa existe alti oameni care sa le fie alaturi, sa-i sustina.Nu stiu de ce nu fac toti asta".

   Din perspectiva Dj-ului single-ul de comeback al solistei Britney Spears, se apropie de sound-ul de club cerut in momentul de fata .

   "I Think it’s a fucking great record!!!", spune Oakenfold. " Tempo-ul piesei nu era tocmai potrivit pentru gustul europenilor si pentru main dancefloor-ul din State, de aceea am mai lucrat la tempo si la structura piesei. Cei care au ascultat remix-ul au fost incantati; vor sa lucrez si un radio edit. Nu stiu daca Britney a ascultat vreodata ce am facut cu "Gimme More", dar eu sunt alaturi de ea si o sustin in acest fel".Britney Spears -
   DJ-ul a lansat "Greatest Hits & Remixes", pentru Perfecto, la sfarsitul lunii octombrie.
   "Greatest Hits & Remixes"  este o compilatie mixata si prezinta  20 de productii originale [ tipul a sarbatorit si 20 de ani de prezenta activa in industria dance] si remixuri de-ale lui Paul Oakenfold.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...