Connect
To Top

Club Event – Plump Djs @ Studio Martin

Plump Djs   Plumps Djs aka Lee Rous si Andy Gardner, premiatii "International Breakbeat Awards", revin in Bucuresti pentru un excelent eveniment din seria Breakbeat Nights. Cei doi si-au anuntat venirea pentru data de 16 februarie 2008, evenimentul urmand sa aiba loc in Studio Martin.

   In anul 1999, se lanseaza meteoric pe scena muzicii electronice, tot atunci aparand si primul single al celor doi – "Plumps Chunks/Electric Disco".

                                                                                     

Plump Djs  

   Urmeaza doua albume de studio – "A Plump Night" si "Eargasm". Entuziasmul celor doi s-a materializat prin lansarea a zeci de productii, remix-uri [ Orbital,  Fatboy Slim, BT], doua compilatii pentru publicatia Mixmag – in 2001 "Elastic Breaks" si "Mixmag The Annual" in 2005.

                                                                                     


   Din anul 2003 si – au facut "abonament anual" la pemiile "International Breakbeat"; au fost desemnati ani la rand "Best Producer" [ 2003; 2004; 2005]; au luat premiul pentru cel mai bun album – in 2003 pentru "Eargasm"; in anul urmator au primit trofeul pentru cel mai bun single cu "Soul Vibrates/ Bullet Train"; in 2005 tot numele Plump Djs a fost rostit cand a fost inmanat premiul pentru categoria "Best Compilation" – "Saturday Night Lotion" si pentru "Best Club Night/Event 2005" – Eargasm @ Fabric.

 

 

 

                                                         video: Plump Djs – Electric Disco(D. Ramirez Remix)

http://youtu.be/KHahQtrQlGk

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...