Club Emotion Guest Dj: Sven Vath

flyer Sven Vath - club emotion guest dj

Club Emotion Guest Dj: Sven Vath

flyer Sven Vath - club emotion guest dj

 

Ibiza este locul celor mai tari si deversificate petreceri; germanul SVEN VATH stie cel mai bine acest lucru si de aceea sezonul sau de petreceri “Freak Time” a fost incheiat cu o noua compilatie din seria “The Sound of..Season”. Anul acesta a fost vremea pantru cel de-al optulea CD al seriei.”The Sound Of Eight Season”, contine tot doua mixuri, pe 2 CD-uri. Acsetea se intituleaza : “Freak” si “Show”

Gig-urile veteranului, de 43 de ani, au loc in toate colturile lumii din Germania pana in Statele Unite. Tot ceea ce inseamna brand-ul Cocoon se leaga de numele lui Sven Vath; un brand de petreceri; o agentie de booking [ Cocoon Bookings], un label [ Cocoon Recordings] sic el mai grozav club din lume [ Cocoon Club, in Frankfurt].

Pe compilatia “The Sound Of Eight Season”, Vath propune productii ale unor artisti precum: Martin Buttrich; Carl Craig ; Alter Ego; Argy; Joris Voorn; Plan Tec; Alejandro Vivanco, Tolga Fidan, Mark August, Worthy si multi altii . Noua serie a fost lansata la Cocoon Recordings, pe data de 9 noiembrie 2007.

http://youtu.be/GgdM8af2Dhc


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.