Club Emotion Guest Dj: Raoul Russu

Nascut pe 12 decembrie 1968 in judetul Mehedinti, Dj Raoul, pe numele sau adevarat Raoul Russu, a fost dintotdeauna pasionat de muzica, in special de cea electronica. De profesie electronist, I-a fost foarte greu la inceputul carierei sale de dj, la putin timp dupa revolutie.

La sfarisitul anilor `90 Raoul si-a incropit, un studio de inregistrare/compozitie in locuinta sa, pe care cu timpul l-a dotat cu echipament performant si la zi.

Raoul si-a construit succesul in timp, prin munca si perseverenta. Fara sa exageram, putem spune ca Raoul a fost printre primii Dj din Romania care a abordat stilul house. Prima melodie, ca si compozitor, "Tribal", a lansat-o in 1999. Melodia a fost inclusa pe doua compilatii autohtone, "Mouse in House" si "Ciuc DecaDance". Alte melodii, "Editie de Iarna" si "Ur-ban" au fost incluse atat pe compilatia "Mouse in House 3" cat si pe primul vinil muzical scos vreodata in Romania, lansat in 100 de exemplare la inceputul anului 2000.

Anul 2005 a fost unul plin, din punct de vedere profesional, pentru Raoul Russu. Si-a consolidat o pozitie bine definita in galeria celor mai buni Dj din Romania si de ce nu din Europa. Premiul intai castigat anul trecut la Heineken Thirst a fost inca o confirmare a faptului ca prestatia sa este extrem de apreciata de public, chiar si atunci cand se afla pe aceeasi scena cu adversari redutabili..

La inceput de 2006 , Raoul Russu (Dj Raoul) revine, cu un nou super hit. Dupa o perioada in care a mixat doar in cluburi si la petreceri private, Dj-ul revine in topuri alaturi de o voce noua, calda si deosebita, GeorgiaNa. Primul single de pe albumul ce va aparea la inceputul lunii martie, semnat Raoul Russu (Dj Raoul), se numeste "Am atins un nor".

Un autodidact in "meseria" de dj, Raoul alege muzica in functie de specificul petrecerii sau al locului in care mixeaza. Despre DJ, Raoul spune ca este cel " responsabil sa te faca sa te simti bine, si trebuie sa iti transmita o anumita stare. Miercuri 13 Septembrie invitatul Club Emotion Guest Dj iti aduce un set vibrant plin de "stare" seara de la 9.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.