Cine este Karym – afla aici – Galerie foto –

Karym aka Mircea Cioclei a devenit cunoscut o data cu realizarea propriului cover a celebrei piese “Je t’aime” – Lara Fabian. In acest an a participat la preselectiile Eurovision Romania, cu piesa “Every time I see you”, alaturi de artista britanica Krystal Mills.

Succesul lui Mircea Cioclei a devenit vizibil in strainatate, unde posturi de radio din Marea Britanie, Germania si Franta ii difuzeaza piesele, in Germania fiind saptamanal in playlist-ul Radio Host.

La mijlocul lunii aprilie, Mircea Cioclei si-a lansat in media nationala primul sau single oficial pentru Romania -“Fire”, o piesa clubbing, pe acorduri de saxofon. Lansarea a avut loc concomitent pe cele mai importante platforme muzicale, precum ITunes, Amazon sau Deezer. In saptamana 17-25 aprilie piesa “Fire” a ajuns in Top 100 Grecia si Polonia – cele mai downloadate piese de pe I Tunes. Artistul a participat in perioada mai-iunie 2014 la competitia muzicala EuroMusicContest, care a inclus artisti din 40 de tari europene, clasandu-se pe locul doi pentru Romania. Pentru noul sau single, “Dangerous”, o productie Romania – Grecia, Mircea Cioclei s-a reinventat si a adoptat numele de scena Karym si a semnat un contract cu casa de discuri Fresh Music Records din Polonia. Artistul a beneficiat de importante aparitii media locale, nationale si internationale. In prezent lucreaza la un nou single, pentru toamna lui 2014, care va reprezenta un nou stil si o noua imagine pentru brandul Karym.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.